Ablakfóliázás

Ablakfóliázás BudapestSzámunkra az a legfontosabb, hogy az elvégzett munka után kizárólag elégedett ügyfelekkel találkozzunk. Ezért döntöttünk annak idején a LLumar fóliák mellett, mert magas minőségű termékek és rendkívül időtálló tulajdonságokkal rendelkeznek. Budapesti és székesfehérvári kivitelezéseink során ezt a kiváló jellemzőkkel rendelkező anyagot használjuk.

Az első osztályú LLumar fóliák három területen is az élmezőnybe tartoznak. Nehéz eldönteni, hogy melyik kedvező tulajdonságot vegyük első helyre, kezdjük mondjuk az UV védelemmel. A napsugárzás káros hatásairól rengeteget hallhatunk és olvashatunk, akárcsak az általuk okozott betegségek növekvő számáról. Téves az a nézet, miszerint az UV sugárzás csak a szabad ég alatt jelent veszélyt. Ha egy lakásban, irodában hosszú ideig napfénynek kitett helyen helyezkedünk el, a problémák ott is jelentkezhetnek, hiszen a borítás nélküli üvegek átengedik a veszélyes sugarak jelentős részét. A káros sugárzás akár 99 százalékát kiszűrik a   LLumar ablakfóliával ellátott üvegek.

Az ingatlanok biztonsági szintjének jelentős emelkedése szintén nem elhanyagolható tényező. Az esetleges törések esetén a felület egyben tartja a keletkező szilánkokat, azok nem szóródnak szét a helyiségben. Ezzel kivédhető az így keletkező személyi sérülések veszélye, amely különösen a kisgyermekek esetén jelent nagyon komoly kockázatot.

Szorosan kapcsolódik ehhez a LLumar fóliák másik jelentős előnye, mégpedig az, hogy a segítségével átalakított nyílászárót jóval nehezebb betörni, mivel a fólia egyben tartja. Komoly fizikai erőhatás mellett is egységes keretben marad, csak jelentős zajjal lehet teljesen eltávolítani, ami komoly visszatartó erő lehet a behatolni szándékozó bűnelkövetők számára. Amennyiben úgy döntött, hogy Budapesten vagy Székesfehérváron igénybe kívánja venni szolgáltatásainkat, keressen minket bizalommal a feltüntetett elérhetőségeinken!

Kérjen árajánlatot üvegfóliázásra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

captcha

Ellenőrző kód