Antigraffiti fóliázás

Antigraffiti fóliaA modern kori nagyvárosok képéhez több évtizede szorosan hozzátartozik a graffitik és a különböző falfirkák jelenléte. Ki-ki vérmérséklete szerint ítéli meg ezt a sajátos alkotói hajlamot, vannak kezdeményezések, ahol már szabad felületeket biztosítanak a művészi érzékű fiatalok ilyen irányú alkotókedvének kiélésére.

Ház-, lakás-, iroda- vagy üzlettulajdonosként azonban már nem biztos, hogy osztatlan örömöt okoz, ha egyik reggelre ébredve azt tapasztalja, hogy egy hatalmas, színes kompozíció “díszíti” ingatlana üvegfelületét. Ilyenkor nincs más lehetőség, mint megpróbálja speciális vegyi anyaggal lemosni, vagy felkeresi az üvegest…

Ha azonban a felületre korábban antigraffiti fóliát helyeztetett fel, jelentős lépéselőnyben van! Ezek a modern, csúcsminőségű fóliák a graffiti minden lehetséges formájával szemben sikerrel veszik fel a harcot, akár a hagyományos festékszórós, akár savas vagy karcolásos behatásról legyen szó.

Cégünk Budapesten és Székesfehérváron is készséggel áll rendelkezésére! Amennyiben antigraffiti fólia felhelyezésében gondolkodik, keressen bennünket elérhetőségeinken!

A festékszórós rajzok esetében a fóliáról az akrill-lakk bevonatnak köszönhetően könnyen letörölhető a festék, míg a savmarásos behatásoknál és a karcolásoknál maga a fólia jelenti a védelmet az üvegfelület számára. Ilyenkor csak a fóliát kell kicserélni, az ablak érintetlen marad, ami akár hússzor olcsóbb beruházás, mint a teljes üvegfelület pótlása.

Ne feledje azt sem, hogy a graffitis akciók a tapasztalat alapján sajnos nem egyszeriek, hanem az ingatlan helyétől függően többször ismétlődhetnek, így hosszabb távon is jóval kifizetődőbb megoldás egy antigraffiti fólia felrakása, mint egy-egy újbóli összeg átutalása az üvegesnek…

Kérjen árajánlatot Antigraffiti fóliázásra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

captcha

Ellenőrző kód