Autófóliázás

Autófóliázás SzékesfehérvárHa a LLumar autófóliák mellett dönt, autója pazar megjelenése csak egy lesz a pozitív változások közül.

Mindannyian tapasztaltuk már, milyen zavaró tud lenni a nyári nagy melegek során, amikor a hosszú, monoton utazásokon erőteljesen besüt a nap az utastérbe. Ez nemcsak a vezetőnek kellemetlen, de az utasok bőrének egészsége szempontjából is káros lehet, ráadásul autónk kárpitozását, a műszerfalat is rongálhatja. A LLumar fóliák kiiktatják ezt a bosszantó körülményt.

Ide tartozik az a kellemes tulajdonságuk is, hogy a meleget kint tartják az üvegen kívül, megőrzik a benti kellemes hőmérsékletet. Így nyilvánvalóan jelentősen javul a sofőr és az utasok koncentrációs képessége.

De ennél sokkal többet is tudnak a LLumar fóliák!

Egy esetleges ütközéskor hatalmas előnyt jelenthet, ha a sérült ablakból nem vágódnak üvegszilánkok az utastérbe. Nemcsak a nagyobb baleseteknél, de a kisebb koccanások esetén is sok komoly sérülés származhat ilyen eseményekből. Higgye el, nem elég a biztonsági öv és a légzsák, erre is gondolnia kell! A LLumar fóliák egységes keretben tartják a sérült üvegfelületet, így jóval nagyobb az esélyünk arra, hogy az ebből fakadó sérüléseket elkerüljük!

Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy a sikeres autófeltörések esélyét is jelentősen csökkentheti, ha úgy határoz, hogy Budapesten vagy Székesfehérváron cégünkkel szerelteti fel ezeket a biztonsági fóliákat. Az ezzel megerősített szélvédőt vagy oldalsó ablakokat ugyanis sokkal nehezebb betörni. Egyrészt számottevően nagyobb zajt okoz egy-egy ilyen művelet, másrészt a szimpla üvegfelületek eltávolításához képest jóval komolyabb energia befektetést igényel, hosszadalmasabb munkát feltételez, ezért kétszer is meggondolja a tolvaj, hogy belefogjon-e tervének véghezvitelébe.

Amennyiben elnyerték tetszését az fentebb leírtak, és úgy gondolja Ön is biztonságosabbá és esztétikusabbá tenné gépkocsiját, keressen minket elérhetőségeinken! Cégünk Budapesten és Székesfehérváron is vállalja az autófóliázást!

Kérjen árajánlatot autófóliázásra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

captcha

Ellenőrző kód