Avantgarde autófólia

LLumar Avantgarde AutófóliaSok autótulajdonos fontosnak tartja, hogy járműve belseje a magánszféra kis szigete legyen, az illetéktelen szemek ne tudjanak könnyedén beleskelődni, értékek után kutatni. Ezekben az esetekben hosszú ideje alkalmazzák világszerte a betekintést gátló fóliákat.

A hagyományos fóliák azonban egy komoly hátránnyal rendelkeznek, összetételükben fémek is megtalálhatók. Ez a tény az oka annak, hogy befolyásolják a gépkocsiban található elektromos eszközök használatát, akadályozzák a GPS, a mobiltelefon, a guminyomás mérő, a vezeték nélküli internetkapcsolat és más eszközök működését.

Az általunk forgalmazott Avantgarde autófólia család, a közismert LLumar cég egyik legkiválóbb fejlesztése, amely forradalmian új módszerrel teremtette meg a betekintést gátló fóliák legmodernebb generációját. Az Avantgarde autófóliát ugyanis az egyedülálló kerámia nanotechnológiával készítik. A high tech termék így biztosítja a korábbi fóliák minden előnyét, a magas szintű betekintésvédelmet, de kiküszöböli azok kellemetlen hatásait, nem zavarja a műszaki berendezések működését.

A termékcsalád előnyei között fontos megemlítenünk azt is, hogy 99%-os UV sugárzás elleni védelemmel rendelkezik, ami rendkívül fontos szempont, hiszen Földünk ózonpajzsának elvékonyodása miatt az utóbbi évtizedekben jelentősen emelkedett a túlzott napsugárzás okozta bőrbetegségek aránya.

Sokan azt hiszik, bőrük épsége csak a szabad ég alatt van veszélyben, holott egy hosszabb utazás alkalmával az első- és hátsó szélvédőn vagy az oldalablakokon bejutó erős sugárzás is komoly károsodásokat okozhat. Az autóban utazó kisgyermekek és a szállított házi kedvencek számára még jelentősebb a kialakuló bőrbetegségek kockázata.

A LLumar Avantgarde autófóliák tökéletes védelmet nyújtanak saját és családtagjai részére is, emellett az autó kárpitozását, a műszerfalat, a belső borításokat is védik.

Budapesten és Székesfehérváron is vállaljuk LLumar Avantgarde fóliák felhelyezését!

Érdeklődjön elérhetőségeinken, keressen minket bizalommal, és tökéletesen biztonságossá varázsoljuk autója ablakait.

Kérjen árajánlatot Avantgarde autófóliázásra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

captcha

Ellenőrző kód