Biztonsági fóliázás

Biztonsági fóliázásMind a hazai, mind a nemzetközi statisztikák azt mutatják, hogy évről-évre nő a vagyon elleni bűncselekmények, köztük a betöréses lopások száma. Az elkövetők a legtöbb esetben egyszerűen a nyílászárók ablakainak betörésével jutnak be az otthonokba, hogy aztán onnan a tulajdonosok értékeivel távozzanak.

Fontos, hogy tisztában legyen azzal, ezen bűntettek jelentős része viszonylag könnyen elhárítható lenne a biztonsági ablakfóliák használatával. Ezek a csúcsminőségi termékek több előnnyel is szolgálnak a tulajdonosoknak.

A biztonsági fólia felhelyezése után az ablakot jóval nehezebb bezúzni, hiszen az egy egységes réteget képez a felületen, amely töréskor egyben tartja az üveget. Így jóval nagyobb erőkifejtésre van szükség ahhoz, hogy az illetéktelen behatoló eltávolítsa az akadályt, ráadásul jelentősen nagyobb zajjal is jár. Az elkövető kétszer is meggondolja, hogy ilyen feltételek mellett folytassa-e tevékenységét, vállalva a lebukás kockázatát.

Az általunk forgalmazott modern, csúcsminőségű LLumar fóliák a legszélsőségesebb körülmények között is megállják a helyüket. Akár Budapesten, akár Székesfehérváron szeretné nyílászáróit ellátni ilyen fóliákkal, vagy ha kérdései vannak a termékkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal, készséggel állunk az Ön rendelkezésére!

A bűncselekmények mellett a biztonsági fólia használata melletti másik fontos érv önmagunk és munkatársaink, családtagjaink, gyermekeink testi épségének védelme! A kórházak sürgősségi osztályain rengeteg a munkahelyeken és az otthonokban balesetet szenvedett felnőttet és gyermeket látnak el. Ezek jelentős része a betört ajtó- és ablaküveg miatt bekövetkező vágásos sérülés, amely sok esetben akár súlyos is lehet. Azokban a háztartásokban, ahol több csemete is van, fokozott a veszélye ezeknek a baleseteknek.

A LLumar biztonsági fóliák használata esetén ez a veszélyforrás kiküszöbölhető, hiszen a termék összetartó hatása megakadályozza, hogy az üvegszilánkok szétszóródjanak és sebesülést okozhassanak.

Amennyiben a biztonsági fóliázás budapesti vagy székesfehérvári megvalósítására van szüksége, keressen minket, s mi biztonságosabbá és komfortosabbá varázsoljuk az otthonát!

Kérjen árajánlatot biztonsági üvegfóliázásra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

captcha

Ellenőrző kód