Comfort autófólia

LLumar Comfort autófóliaKánikulai délután a nagyvárosi dugóban? Óvatos poroszkálás valamelyik autóúton nagy forgalomban?

Ha maga elé képzeli a fenti jeleneteket, biztosan Önnek is a fullasztó hőség és az égetően erős, zavaró napsütés jut eszébe. Nem kell így lennie!

A LLumar Comfort autófóliákkal a fény- és hővédelmet is kipipálhatja, emellett a leheletfinom árnyalattól kezdve a szinte teljesen sötét színekig az Ön ízlésére formáljuk autója megjelenését!

Biztosan Ön is sokat utazik. A nyári forróság komolyan megviselheti a vezetőt, csökken a koncentrációs képessége és a reakcióideje, ami balesetekhez vezethet. Az erős napsugárzás nemcsak kellemetlen hőséget okoz, de a kárpitozást és belső borításokat is károsítja, továbbá az Ön és családja bőrét is veszélyezteti, gondoljon csak a bőrrák arányának jelentős emelkedésére világszerte.

A LLumar Comfort autófólia sötétítő hatása révén kiküszöböli a nyár nap kelletlen mellékhatásait. Az autó ablakain beáramló UV sugarak rendkívül veszélyesek, nemcsak a strandon vagy az utcán kockázatos ilyenkor tartózkodni. A Comfort autófólia magas UV védelme révén a káros sugárázás 99%-át kiszűri. Emellett komoly hővédő hatással is rendelkezik, hiszen akár 5-6 fokot is csökkenhet a belső hőmérséklet egy szakszerűen felhelyezett Comfort autófólia segítségével. Amennyiben kisállatait is szokta autóval szállítani, még fontosabb, hogy ne kibírhatatlan melegben pihegjenek a házi kedvencek, hiszen könnyen hőgutát kaphatnak. Felejtse el az izzasztó utazásokat, a bőrét égető nyári napokat! Kényelmes, kellemes utak várnak Önre a Comfort autófóliával.

Még egy további szempontra is szeretnénk felhívni a figyelmét. Nem mindegy, hogy gépkocsija légkondicionáló berendezése mennyire van csúcsra járatva. Egy állandóan hűtő, magas fordulatszámon működő légkondi komoly fogyasztásnövekedéssel jár, ami a pénztárcáján is megmutatkozik. Ezek a modern autófóliák csökkentik az utastér belső hőmérsékletét, így kevésbé lesz szükség a klíma működésére.

A Comfort autófóliák esetében több színből, több tónusból válogathat, autóját saját egyéniségére szabhatja, igényei szerint.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a Comfort autófóliák felhelyezése terén, Budapesten és székesfehérvári helyszíneken is készséggel állunk az Ön rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal!

Ha minket választ, járműve nem csak egyedien elegáns, de biztonságos is lesz!

Kérjen árajánlatot autófóliázásra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

captcha

Ellenőrző kód