Dekor üvegfóliázás

Dekor üvegfóliázás
Egyedi megjelenésű, bensőséges hangulatúvá alakítaná otthonát, üzletét vagy irodáját, ugyanakkor nem szeretné az üvegcsere jelentős költségeivel növelni családja, vállalkozása kiadásait?

A megoldás a dekor üveg fólia!

Savmart, homokfúvott, tejüveg vagy matt dekor üveg fóliákkal saját képére formálhatja ingatlanát és a belátásvédelemről is gondoskodhat. Ezek a fóliák teljesen személyre szabhatók, csak szárnyaló fantáziája szabhat határt a mintáknak és a díszítési módoknak. Irodáknak, üzletnek különösen fontos lehet az egységes dizájn létrehozása, de családi házakban, lakásokban is sok helyütt megtalálhatóak a különféle üvegfalak, üvegajtók, amelyeket meghittebbé lehet tenni egy ilyen megoldással. Mindezek mellett egyre inkább népszerű és divatos a zuhanykabinok és tükrök szakértők által elvégzett fóliázása is, ami jelentősen emeli az belső tér komfortérzetét.

Cégünk budapesti és székesfehérvári helyszíneken már hosszú ideje foglalkozik üveg dekor fóliák felhelyezésével. Készséggel állunk leendő ügyfeleink változatos megrendelői igényei elé.

Az általunk használt kiváló minőségű LLumar fóliák egyik lényeges jellemzője, hogy rendkívül időtálló és könnyen tisztán tarthatók. További jó tulajdonságuk, hogy nem csak esztétikai funkcióval bírnak, hanem biztonsági szempontból is előnyös az alkalmazásuk! Egy munkahelyen vagy a lakásban bármikor történhetnek kisebb balesetek, főként ott, ahol kisgyermekek is élnek. Ilyenkor egy esetleges törés esetén a fólia egységes egészben tartja az egész üvegfelületet, nem szóródnak szét a szilánkok, így jóval kisebb az esély, hogy kollégáink vagy családtagjaink orvosi ellátásra szoruljanak.

Ha az üvegcsere árának töredékéért dekor üvegfóliát szeretne otthonába, irodájába, üzletébe Budapesten vagy székesfehérvári, vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő munkatársaink mindenben a rendelkezésére állnak!

Kérjen árajánlatot dekor üvegfóliázásra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

captcha

Ellenőrző kód