Hővédő fóliázás

Hővédő fóliázás BudapestA különböző ingatlanok hővédelme egyre fontosabbá válik napjainkban, akár azt is mondhatnánk, hogy a XXI. században ez már szinte alapkövetelmény. Az utóbbi évtizedek megváltozott időjárása, az egyre hosszabb kánikulai időszakok és a globális felmelegedés káros hatásai miatt különösen fontos, hogy a nagy üvegfelületekkel rendelkező irodaházak, üzletek esetén a tulajdonosok védekezzenek a hőség ellen.

A megfelelő hővédő fólia felhelyezése ilyenkor hatalmas segítséget jelenthet, mivel ezek a rendkívül jó tulajdonságokkal rendelkező termékek visszatartják a a hő jelentős részét, így elkerülhető a belső terek felmelegedése. Ez a beszerelt klímaberendezések számára is áldásos hatású, hiszen kiküszöbölhető a készülékek állandó csúcsra járatása, ami azon túl, hogy a légkondi élettartamát is lerövidíti, a rezsiköltségekre is igen komoly hatást gyakorol.

Tévedés lenne azt hinni, hogy kizárólag a nagy üzlethelyiségek, irodaházak esetén ajánlatos az ilyen fóliák használata, hiszen lakások, családi házak esetén is rendkívül jó szolgálatot tehetnek, amellett, hogy kitűnő ár-érték aránnyal bírnak.

Míg a korábbi időszakokban kizárólag olyan fóliák voltak forgalomban, melyek túlzottan nagymértékben sötétítették el a belső a helyiségeket, a ma elérhető és cégünk által is forgalmazott, LLumar fóliák úgy képesek kiemelkedően magas hővédelem elérésére, hogy közben az átláthatóságot nem csökkentik jelentős mértékben, emellett rendkívül tartósak, hosszú élettartamúak.

Székesfehérváron és Budapesten is vállaljuk hővédő fóliák gyors és szakszerű felhelyezését, szakembereink készséggel állnak minden érdeklődő ügyfelünk rendelkezésére

Kérjen tőlünk árajánlatot hővédő ablakfóliázásra! Ha kérdése lenne a LLumar fóliák hővédő hatásairól, akkor is keressen minket bizalommal!

Kérjen árajánlatot hővédő ablakfóliázásra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

captcha

Ellenőrző kód