Karosszéria fóliázás

Karosszéria fóliázásCégünk kizárólag a csúcsminőségű LLumar, APA és Grafytyp fóliákat forgalmazza, mivel megítélésünk szerint a kínálatból ezek a leginkább időtálló és kellően hatékony termékek.
A karosszériafóliázás után autója igazán elegánssá válhat. Ha különcségre vágyik, valami érzéki megjelenésre, ezekkel a fóliákkal az is könnyen megoldható. Rendkívül népszerűek manapság a különböző matt fóliák, de természetesen a hagyományos, visszafogottabb színű termékek is kelendőek. Ezek mellett a legváltozatosabb színek, mintázatok és alakzatok helyezhetők fel az autóra, gépkocsiját tökéletesen önmagára szabhatja, egyedi külalakot kölcsönözhet szeretett autójának. Rengetegen használják ezt a lehetőséget különféle reklámok felhelyezésére.
Nyilván Ön is tisztában van azzal, hogy a fóliázás lényegesen olcsóbb megoldás, mint az utólagos újrafényezés, nem beszélve arról, hogy az autó eredeti fényezését is megőrzi, védi. Ha megunja vagy eladja autóját, a fólia az eredeti alapszín károsodása nélkül pillanatok alatt leszedhető, sérülések esetén pedig elegendő az adott részt cserélni.
Természetesen nem csak a külcsín tekintetében előnyös ez a megoldás, több pozitívumot is fel tudunk sorolni érvként, hogy miért döntsön mellette.
A hazai útviszonyok sajnos még mindig nem érik el a nyugat-európai autóutak színvonalát, ezért a vezetők bármikor számíthatnak egy-egy felverődő kavicsra, ami bizony komoly sérülést is tud okozni, nemcsak a fényezésen, de a tulajdonos lelkében is!
Az általunk használt minőségi LLumar fóliákkal, továbbá az APA és Grafytyp termékekkel ezek a bosszantó és pénztárcaapasztó események könnyen megelőzhetőek, hiszen tökéletes védelmet nyújtanak a felverődések ellen.
Ezek a csúcsminőségű fóliák nem fognak felhólyagosodni, leválni, ott és úgy maradnak, ahová hozzáértő szakembereink felhelyezték őket. A napsugárzás káros hatásaitól, a kifakulástól is megvédik a kasznit.
A szakembereink által felhelyezett munkánkra minden esetben garanciát vállalunk.
Felkeltettük érdeklődését?
Ha Budapesten vagy Székesfehérváron szeretné járművét csúcsminőségű LLumar, APA vagy Grafytyp fóliákkal ellátni, keressen minket bizalommal! Mi igazán egyedivé varázsoljuk autóját! Kitűnhet a tömegből!

Kérjen árajánlatot karosszéria fóliázásra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

captcha

Ellenőrző kód