Specials autófólia

LLumar Specials autófóliaMíg a korábbi korábbi jogszabályi háttér jóval szigorúbb volt, a jelenlegi megengedőbb rendelkezések alapján a gépkocsiknál engedélyezett az első és hátsó szélvédők esetében is az üvegfelületek fóliázása. A szélvédő valamint a vezetőtéri oldalablakok üvegei esetében 70 százalékos szabályozás van érvényben, az egyéb ablakok (utastéri, raktéri oldal és hátsó ablakok) üvegeinél 70% alatti mérték is megengedhető a fényáteresztő képesség tekintetében, ami ebben az esetben az üveg és a fólia együttes fényáteresztő képességét jelenti.

A LLumar Specials fólia családot nevéből adódóan kifejezetten az autótulajdonosok különleges igényeire való tekintettel fejlesztette ki a világhírű cég. Alaptulajdonságaik között a magas hővédelmet, a megfelelő fényáteresztést, a biztonságosságot és a tükröződésmentességet kell megemlítenünk, amelyekkel a legmagasabb elvárásoknak is tökéletesen megfelelnek.

A LLumar Specials fólia család a lehető legjobb választás azok számára, akik magas minőséget szeretnének, továbbá az első és hátsó üvegek esetén is igénylik a fólia adta lehetőségeket és természetesen a kényelmet. Fontos megemlíteni azt is, hogy LLumar minden termékére garanciát vállal, amely nem utolsó szempont egy ilyen beruházás esetén!

Ha budapesti vagy székesfehérvári helyszínen szeretné autójára a LLumar Specials fólia család valamelyik tagját felhelyeztetni, cégünk rövid határidőkkel áll rendelkezésére.

Honlapunkon minden egyéb információt megtalál a LLumar termékekről, ha további kérdései lennének, keressen minket bátran elérhetőségeinken!

Kérjen árajánlatot szélvédő vagy teljes autóüveg fóliázásra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

captcha

Ellenőrző kód