Szigetelő ablakfóliázás

Szigetelő ablakfóliázás
Nyilván nem újdonság az Ön számára sem az a tény, hogy az ingatlanok belső tereinek hője főként az ablakokon és az ajtókon keresztül szökik el, ezzel pedig jelentősen megnőnek a kiadások is. A mai modern üvegfelületek csökkentik ugyan ezt a távozó hőmennyiséget, de ha a tökéletességre törekszik, nem nélkülözheti a szigetelő ablakfóliák használatát.

Cégünk eddigi budapesti és székesfehérvári ügyfelei már tapasztalták, hogy az általunk használt minőségi LLumar fóliák alkalmazásával milyen komoly megtakarítások érhetők el, a benti hőmérséklet akár 93 százalékát is képesek a helységen belül tartani.

Természetesen nem csak a téli, hűvös időszakban előnyösek ezek a termékek. Az időjárástól függően májustól akár októberig rendkívül kellemetlen lehet a lakásba, üzletbe, irodába irányuló közvetlen napsugárzás, még akkor is, ha az ingatlan klímaberendezéssel is fel van szerelve. Gyakori jelenség a rossz szigetelés miatt csúcsra járatott, áramszámlát növelő légkondi.

A LLumar fóliák nemcsak a hideget tartják kint, de a kánikulai forróságot is, minden tekintetben négy évszakos megoldásnak tekinthetők. Jelentősen növelik a komfortérzetet és csökkentik a kiadásokat.

Az energetikai szempontok mellett említést kell tennünk a biztonsági funkciókról is, hiszen törés esetén egyben tartja a felületet a fólia, nem szóródnak szét a szilánkok, ráadásul a betekintésvédelem terén is kiváló szolgálatot tesz.

Ha felkeltettük érdeklődését, és további részletekre is kíváncsi a témával kapcsolatosan, a további információkért böngésszen honlapunkon, vagy hogy keressen minket elérhetőségeinken!

Kérjen árajánlatot szigetelő ablakfóliázásra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

captcha

Ellenőrző kód