UV védelem autófóliával

UV sugárzás védő autófóliaA napsugárzás káros hatásairól rengeteget hallani az utóbbi években. Az ártalmas sugaraktól az ózonréteg és az atmoszféra alapesetben megvédi az élőlényeket, köztünk bennünk, embereket, az elvékonyodott ózonréteg miatt azonban ez a hatás már erősen legyengült. A földfelszínt akadálytalanul elérő perzselő napfény pedig bőrrákot, különböző bőrgyulladásokat, csalánkiütést, ekcémát, fokozott pigmentálódást, a bőr felső rétegének megvastagodását okozhatja, és a szemre is igen rossz hatással van.

A kellő minőségű UV védelem tehát olyan alapszükséglet, amelyre fokozottan figyelni kell. Tévhit az a közvélekedés, hogy csak a szabadban, a strandon, az utcán van veszélynek kitéve az emberi test. Egy gépkocsi ablaka ugyanis nem szűri meg a veszélyes napsugarakat, így az Ön és családja bőre jelentős károsodásnak van kitéve egy-egy nyári autóút során.

Egy magas minőségű, modern UV védelemmel ellátott autófólia azonban kellő védelmet nyújt.
Különösen fontos lehet ilyen fólia alkalmazása akkor, ha a családjában kisgyermek is van, akinek vékonyabb, gyengébb bőre még érzékenyebb, vagy ha házi kedvenceit is rendszeresen szállítja az autóban, akik szintén érzékenyek az erős napsugárzásra.

A csúcsminőségű LLumar autófóliák a legmagasabb minőséget jelentik az UV védelem terén. Nemcsak Ön és családja egészségét óvják, de megakadályozzák a belső tér borításainak, a kárpitozás kifakulását, ezen kívül a hővédelem, a betekintés védelem és biztonság terén is kimagaslóan jó tulajdonságokkal rendelkeznek.

Válassza a kimagaslóan hatékony LLumar autófóliákat, és kipipálhatja az UV védelmet autójában! Cégünk régóta foglalkozik LLumar autófóliák forgalmazásával és felhelyezésével, ügyfeleink teljes megelégedésére.

Budapesten és Székesfehérváron is készséggel állunk rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal!

Kérjen árajánlatot UV sugárzás védő autófóliázásra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

captcha

Ellenőrző kód