UV védő ablakfóliázás

UV védelem ablakfóliázássalRengeteget hallani manapság az elvékonyodott ózonpajzs és a globális felmelegedés kellemetlen hatásairól. Ennek jeleit mi magunk is tapasztalhatjuk, hiszen az égetően erős napsugárzás sajnos a nyarak állandó velejárója lett. Május elejétől akár októberig is lehetnek olyan időszakok, amikor nem tanácsos hosszasan a napon tartózkodni.

Tévedés lenne azonban azt hinni, hogy csak a szabad ég alatt rejt veszélyeket a láthatatlan UV sugárzás. A nagy ablakfelülettel rendelkező üzletek, irodaházak esetén, ahol a helyiségek hosszú órákra ki vannak téve a fénynek, szintén komoly egészségügyi kockázattal jár a jelenlét, elég ha csak az egyre gyakoribb bőrrákra gondolunk.

Ezekben az esetekben felbecsülhetetlen értékű szolgálatot tehet egy kiváló minőségű, szakszerűen felhelyezett UV védő ablakfólia, amelyeket nemcsak munkahelyeken, de családi házak és a lakások esetében is sikerrel alkalmazhatunk. Különösen fontos lehet ez olyan otthonokban, ahol kisgyermekek is élnek, hiszen az ő érzékeny bőrük jóval kevésbé ellenálló a nap káros sugaraival szemben. A minőségi UV védő ablakfólia azonban megoldást jelenthet erre a problémára.

Kétségtelen, hogy a melanóma, azaz a bőrrák egyik legsúlyosabb formája ellen a speciális LLumar UV fóliák az egyik leghatékonyabb védekezési módszernek számítanak, hiszen alkalmazásukkal a káros sugarak akár 99,9%-a is kiszűrhető.

Nem feledkezhetünk el arról a fontos tényről sem, hogy ezek a kimagaslóan jó tulajdonságokkal rendelkező fóliák nemcsak bőrünket óvják, de otthonaink berendezési tárgyainak és a bútorok károsodását, fakulását is megakadályozzák. Látható tehát, hogy ezek a magas színvonalú termékek több tekintetben is előnyösek lehetnek.

Cégünk kizárólag a csúcsminőségű LLumar fóliákat használja az UV védelem terén, amelyek a leghatékonyabb szűrési tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ha Budapesten vagy Székesfehérváron szeretne UV védő fóliát felhelyeztetni ingatlana nyílászáróira, keressen minket bizalommal!

Szakembereink minden kérdésben szívesen állnak az Ön rendelkezésére!

Kérjen árajánlatot UV védő ablakfóliázásra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

captcha

Ellenőrző kód